Kontakta oss

 

ServiceFinder – Vår historia

Vi på ServiceFinder är mycket populära bland våra användare. Genom att underlätta för konsumenter att hitta rätt företag, och för företag att hitta kunder så har vi på ServiceFinder lyckats skapa oss ett mycket bra rykte i branschen.

På den välkända sajten Trustpilot får vi på ServiceFinder genomgående mycket goda vitsord. En användare skriver: ”Strålande service! Har fått väldigt trevliga svar på mina förfrågningar – och strålande service och bemötande från ServiceFinder själva. Otroligt bra tjänst! Snabbt och geschvint har jag fått flera bra förtroendegivande firmor att välja mellan.”

 

En annan användare, som recenserat ServiceFinder, på Trustpilot skriver: ”Jag vill bara nämnda att få hjälp via en seriös och aktiv plattform som ServiceFinder spar otroligt med tid för mig och mitt företag. Bra jobbat!!”. Många som recenserar ServiceFinder ger oss mycket goda omdömen för att det går snabbt och enkelt att hitta rätt. En användare skriver: ”Enkelt och suveränt. Ett mycket enkelt sätt att få offerter på. Kräver inte så mycket jobb! De ramlar helt enkelt bara in i din inkorg. Kan det vara enklare???”

 

Även på Eniro.se haglar berömmen över oss på ServiceFinder. ”Räknade inte med att få så snabb respons, blev positivt överraskad! Istället för att leta själv, vilket tar tid fick jag snabbt bra förslag i närmiljö. Kanontjänst, helt enkelt!”, skriver en användare.

 
”Vårt bekymmer ur världen på nolltid”, skriver en användare på Eniro och fortsätter: ”Vi har använt oss av ServiceFinder för första gången och det blev BINGO på en gång! Kan absolut rekommendera detta och kommer att använda mig av ServiceFinder igen vid behov.”

Varför använda ServiceFinder?

ServiceFinder är en av Sveriges största tjänsteförmedlare och är verksam över hela Sverige. Bolaget har tusentals anslutna företag som kvalitetssäkras dagligen. Med tjänsten tar du enkelt in offerter, ser omdömen och väljer det bästa företaget för ditt projekt!

Läs mer här på ServiceFinder.se

  • List IconKundservice inom 24 timmar
  • List IconTusentals kvalitetssäkrade företag

Ta in offerter redan idag!

Jag behöver hjälp med:Beskriv ditt behov

Tjänsten är helt gratis och utan förpliktelser


Mina kontaktuppgifter:

Ange dina kontaktuppgifter och post-nummer till uppdragsplatsen.

Höga betyg av användarna får vi på ServiceFinder även på Reco.se. ”Mycket nöjd med de förslag som jag fått. Särskilt imponerad av att svaren från de fem företagen kom så fort. Har anlitat ett av företagen som har genomfört arbetet på ett strålande sätt. I rätt tid och till överenskommet pris”, skriver en användare.

 
Skulle du själv vilja komma i kontakt med oss på ServiceFinder? Surfa in på vår hemsida servicefinder.se och gör en intresseanmälan via ett webbformulär, eller ring 08-653 00 00. Vår kundtjänst, som har öppet vardagar mellan 09-17, hjälper dig gärna med dina frågor.
 

Mer fakta om ServiceFinder: